Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne! Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt na Mierovej ulici na predaj

Ulica: Mieru 31
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť DVOŘÁK & PARTNERS vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa prináša 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na ulici Mieru.

Virtuálnu obhliadku si môžete pozrieť tu: https://my.matterport.com/show/?m=my2WyMYdiS6

Bytový dom bol zateplený pred 5 rokmi.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt v prešiel kompletnou rekonštrukciou ktorá bola ukončená 12/2023.
V rámci rekonštrukcii bolo urobené: podlahy, dlažba, murované jadro, kompletné rozvody elektriky, rozvody vody, stierky, bezpečnostné dvere, plastové okná  s 3sklom.

Dispozícia:
Vstupná chodba,
Kúpeľňa so sprchovacím kútom,
Samostatné WC,
Kuchyňa prepojená s obývačkou,
Spáleň so šatníkom,
Veľká nepriechodná izba.

Podlahová plocha bytu bez pivnice a balkónu je 60m2.
K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica s rozlohou 12,8m2

Byt sa nachádza na 3/3 poschodí.

Možnosť kúpy v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (v prípade záujmu Vám naši hypotekárni špecialisti nezáväzne pripravia ponuku šitú na mieru).

Samozrejmosťou je bezplatný právny a poradenský servis.

Odporúčam osobnú obhliadku nakoľko pocit z nehnuteľnosti získate jedine tam. Obhliadku si môžete dohodnúť telefonicky na tel. čísle 0908 600 665 alebo mailom na dvorak@dvorakpartners.sk

V prípade, že viete o niekom kto chce predať/prenajať svoju nehnuteľnosť odporučte nás a po zrealizovaní obchodu Vás finančne odmeníme.
Neváhajte a napíšte nám na dvorak@dvorakpartners.sk.

Sledujte nás aj na instagrame a nenechajte si tak újsť skvelé ponuky @dvorakpartners.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
72.8 m2
Zastavaná plocha:
72.8 m2
Stav:
úplne prerobený
Balkón:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Celková plocha:
72.8 m2
Pivnica plocha:
12.8 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ivo Dvořák

Ivo Dvořák

certifikovaný realitný maklér a majiteľ spoločnosti DVOŘÁK & PARTNERS s.r.o.

  • Slovensky
  • lrm
  • rusr

Obchodovaniu sa venujem v rôznych odvetviach už viac ako 10 rokov a som jedným z tých, ktorí môžu povedať, že práca s ľuďmi je pre nich poslaním. Je to druh životného štýlu, ktorý verím, že spolu s profesionalitou a fokusom na výsledok vytvára príležitosti, ktoré sú tou správnou cestou k úspechu.

Koncom roka 2022 som sa rozhodol vydať vlastnou cestou a budovať si vlastné meno, ktoré bude stáť na kvalite, precíznosti a dôvere. Hodnotách, ktoré sú dnes pre správne fungujúcu firmu kľúčové.

Verím, že v dnešnom svete je kvalita dôležitejšia než kvantita a preto chcem aby klienti značku DVOŘÁK & PARTNERS brali nielen ako realitnú kanceláriu, ale ako obchodného partnera, na ktorého sa budú môcť kedykoľvek obrátiť.

Pojem PARTNERS preto predstavuje nielen kolegov, ale takisto klientov, ktorým sme pomohli nájsť nielen nové bývanie, ale svoj nový domov,

obchodných partnerov, ktorí sa na nehnuteľnosti pozerajú ako na investičný nástroj alebo jednoducho všetkých tých, ktorí chcú mať za sebou kvalitného partnera, ktorý ich celým procesom kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti prevedie až do úspešného konca.

Realitný trh sa dynamicky mení, prináša so sebou množstvo príležitostí, skúseností a zároveň veľa inšpiratívnych ľudí a práve to ma na tejto práci napĺňa.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti